Recycle Boulevard en de Wurkjouwer werken samen

Stéphanie de Groot (50 jaar) woont in de mooie stad Leeuwarden. Waar ze niet alleen woont, maar ook werkt. Namelijk: als manager van de Recycle Boulevard in Leeuwarden. Ze is erg blij met haar baan. Met veel passie vertelt ze over haar functie als manager. Maar liefst zes winkels en de Recycle Boulevard (voorheen Estafette) heeft ze onder haar hoede. Enthousiast geeft ze aan dat ze erg blij is met de samenwerking met Wurkjouwer. Want materialen weggooien, dat is het laatste wat ze wil!

Recyclen

Sinds eind 2017 werken de stichting en Wurkjouwer Sneek samen. Materialen zoals hout en fietswielen die niet meer door de stichting worden gebruikt, gaan met de vrachtwagen naar Sneek. De deelnemers van Wurkjouwer maken er in de werkplaats mooie meubels van. Als het af is, worden de meubels weer naar de Recycle Boulevard gebracht en daar wordt het in de winkel geplaatst en kan het verkocht worden. Zo is de cirkel weer rond.

Op de onderstaande foto’s kun je zien wat er gemaakt wordt door de deelnemers van de Wurkjouwer.