Topper Miranda

Miranda is bij Wurkjouwer Haskerhorne gekomen via Pastiel, nadat ze langere tijd uit het arbeidsproces is geweest. Haar doel bij Wurkjouwer was arbeidsfit worden. Samen met haar coach Thea Harder heeft ze hiervoor een plan van aanpak gemaakt.

Om dit te realiseren zijn we klein begonnen. Eerst op de fiets naar Wurkjouwer en kijken wat lukt en haalbaar was. Dit ging Miranda goed af. Gaandeweg zijn de uren, via een uren uitbreidingsschema, uitgebreid. Miranda werkte mee in de schoonmaak en deed dit altijd met veel enthousiasme en plezier. Ook de collega’s zagen Miranda graag. Miranda is een ondernemende dame die graag onder de mensen is. Bij Wurkjouwer heeft ze ritme, regelmaat en structuur opgebouwd. Maar vooral een gezellige tijd beleefd. “Je mag hier zijn wie je bent,” aldus Miranda.

De tijd was gekomen om een nieuwe stap te zetten. Na een gesprek met Pastiel is Miranda hier aangemeld. Miranda dacht ik ga eens een oproepje op Facebook zetten met de vraag: ik zoek een baan. Tot haar grote verbazing kreeg ze meerdere verzoeken. Ze heeft verschillende sollicitatiegesprekken gevoerd en is op dit moment parttime aan het werk met ondersteuning van Pastiel.

Wij zijn trots op deze topper!