Wurkjouwer en Empatec ondersteunen Súdwest-Fryslân bij verkiezingen

Het kan je niet ontgaan zijn…. Vandaag zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Op verschillende stemlocaties in Friesland kan het zijn dat je vandaag kunststof schermen tegenkomt van Empatec Meubel. Dankzij deze schermen zijn stemmers en toezichthouders beter beschermd tegen de eventuele verspreiding van het coronavirus.

Maar dat is nog niet alles, de stemmen moeten ook geteld worden. In Sneek gebeurt dit momenteel in de Sneker Sporthal. Omdat hier veel verschillende mensen samenkomen is goede hygiëne – juist nu – van extra groot belang. Gemeente Súdwest-Fryslân heeft ons benaderd voor dit mooie schoonmaakproject. Wilma en Douwe, deelnemers van Wurkjouwer, houden de hele dag de locatie schoon. De schoonmakers doen extra rondes langs deurkrukken en maken de toiletten nog vaker schoon dan gebruikelijk.

Al met al een fijne samenwerking tussen Gemeente Súdwest-Fryslân, Empatec en Wurkjouwer.