Een smakelijk actie van Wurkjouwer

Deze week staat in het teken van gezond eten bij Wurkjouwer Haskerhorne. Deelnemers die noodgedwongen thuis zitten zijn daarom verrast met… een heerlijk doosje gezond! Leuk feitje is dat een gedeelte van de groentes is gedoneerd door boeren uit de regio.

Luciënne Boelsma-Hoekstra, Wethouder gemeente de Fryske Marren was ook van de partij en heeft het startsein gegeven van deze gezonde week. Vestigingsleider Wurkjouwer Haskerhorne Menno Zwarts: “We vinden het belangrijk om contact te blijven houden met al onze kandidaten in de Fryske Marren. Daarnaast vinden wij gezond eten belangrijk. Daarom hebben we voor deze actie gekozen.”

De groentepakketten zijn bij de deelnemers thuis langs gebracht, uiteraard op veilige afstand. Er is heel positief gereageerd, mensen worden hier echt blij van!